Lost - Eltűntek S02

2010.05.10. 10:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lost - Eltűntek amerikai sorozat - 2. évad

1 darabban letölthető részek, letöltés után nem kell kitömöríteni,
elég a zip kiterjesztést letörölni róla és nézhető is!

Jó töltögetést és filmnézést!

2. évad letölthető innen: klikk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hotfree.blog.hu/api/trackback/id/tr191987863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bikicsu 2010.05.10. 20:50:19

Lost - Eltűntek
(Lost)
Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilmsorozat, 2004

rendező: J.J. Abrams, Stephen Williams, Jack Bender, Tucker Gates, Rod Holcomb, Kevin Hooks
forgatókönyvíró: J.J. Abrams, Paul Dini, Damon Lindelof, Lynne E. Litt, Javier Grillo-Marxuach, Jennifer Johnson
operatőr: Michael Bonvillain, Larry Fong, John S. Bartley
zene: Michael Giacchino
producer: Edward Kitsis, Adam Horowitz, Jean Higgins, Sarah Caplan
executive producer: J.J. Abrams, Bryan Burke, Damon Lindelof, Jack Bender, Carlton Cuse, Jeff Pinkner
vágó: Mark Goldman, Avi Fisher, Sarah Boyd, Stephen Semel, Mary Jo Markey

szereplő(k):
Matthew Fox (Jack Shephard)
Evangeline Lilly (Katherine "Kate" Austen)
Ian Somerhalder (Boone Carlyle (2004-2005))
Dominic Monaghan (Charlie Pace)
Jorge Garcia (Hugo "Hurley" Reyes)
Terry O'Quinn (John Locke)
Michelle Rodriguez (Ana Lucia Cortez)
Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr. Eko)
Maggie Grace (Shannon Rutherford (2004-2005))
Naveen Andrews (Sayid)
Emilie de Ravin (Claire Littleton)
Yoon-jin Kim (Sun Kwon)
Josh Holloway (Sawyer)
Daniel Dae Kim (Jin Kwon)
Malcolm David Kelley (Walt)
Cynthia Watros (Libby)
Harold Perrineau (Michael Dawson)
Greg Grunberg (Seth Norris)

Bikicsu 2010.05.10. 20:51:18

Egy repülőgép-szerencsétlenség 48 túlélője egy trópusi szigeten harcol az életben maradásért. A szigeten rekedtek között vannak barátok, ismerősök és ellenségek, ám csakis együtt képesek felvenni a harcot a dzsungel mélyéből eredő fenyegetéssel. Ez az izgalmas, minden percében misztikus és félelmetes kaland az emberekből a legjobbat vagy talán épp az ellenkezőjét, a legrosszabbat hozza ki.

A semmi közepén a 48 túlélő más és máshogy cselekszik az embert próbáló kaland során. Kate (Evangeline Lilly) sohasem szeretett volna orvos lenni, most mégis ő ápolja Jack sebeit. Hurley (Jorge Garcia) a kilátástalannak tűnő helyzetben is megőrzi humorát és higgadtságát, így próbál segíteni a körülötte lévőkön. A letűnt rocksztár, Charlie (Dominic Monaghan) súlyos titkokat rejteget. A közel-keleti Sayidnak (Naveen Andrews) a dzsungel mellett a többiek előítéletével is meg kell küzdenie. A koreai pár, Jin (Daniel Dae Kim) és Sun (Yoon-jin Kim) idegen nyelve és szokásai sok félreértéshez vezet. Sawyer (Josh Holloway) senkiben sem bízik, örökös gyanakvása veszélybe sodorja a túlélőket. Michael (Harold Perrineau) volt felesége halála után vette magához kilenc éves fiát, Waltot (Malcolm David Kelley), apa és fia szinte teljesen ismeretlenek egymás számára. A magának való Locke (Terry O'Quinn) sokkal közelebbi kapcsolatba kerül a szigettel, mint a többiek. Az önző Shannon (Maggie Grace), aki a káosz közepén is saját magával van elfoglalva, és elhidegült testvére, Boone (Ian Somerhalder) állandóan veszekednek, ám meg kell tanulniuk kijönni egymással, ha életben akarnak maradni.

Bikicsu 2010.05.10. 20:51:51

Alapkoncepció

A sorozat megteremtésének gondolata 2004 januárjában fogant meg, amikor is Lloyd Braun – aki ez időben az ABC televíziótársaság szórakoztató műsorokért felelős elnöke volt – benyújtotta igényét egy olyan televíziós sorozat iránt, ami a Számkivetett, az Alkonyzóna, A legyek ura, és népszerű valóságshow, a Survivor ötvözeteként jellemezhető. Az ötletet Jeffrey Lieber dolgozta ki papíron, elkészítetve a leendő sorozat pilotját (próbaepizódját), s munkájának a Nowhere (Senkiföldje) címet adta. A producerek azonban lesújtó véleménnyel voltak a forgatókönyvről; végig sem olvasták, és már látták: ez nem fog működni.

J.J. Abrams, az Alias című sorozat alkotója kapta a pilot teljes újraírásának feladatát. Bár eleinte habozott, hamar megtetszett neki a sorozat ötlete, amikor megtudta, hogy ez nem csupán egy lakatlan szigeten játszódó túlélődráma, hanem sokkal több annál: különböző sci-fi elemek kombinációja is, ami egy misztikus hátteret ad a sztorinak. J.J. felvette a kapcsolatot Damon Lindelof íróval, aki ekkor a Bostoni halottkémeken dolgozott, majd összefogva vele, kialakította a sorozat stílusjegyeit, karaktereit, főbb momentumait. Gondolataikat egy tizenöt oldalas vázlatban összegezték, amit azonnal leadtak a csatornának. Meglepetésükre már másnap megkapták a nagy hírt: az ABC a vázlat alapján berendelte a nyitóepizódot. Elképesztő volt ez a tempó a csatorna részéről, lévén, hogy forgatókönyv helyett csupán vázlatot kaptak.

Bikicsu 2010.05.10. 20:52:49

Világnézettség

Az Informa Telecoms and Media 2006-os felmérése, amit 20 országban végeztek el kimutatja, hogy a Lost volt a második legnézettebb műsor a Miami helyszínelők után.[32] A Lost volt 2008-ban a legtöbbet letöltött sorozat a világon, 5 730 000 letöltéssel.

Bikicsu 2010.05.10. 21:08:00

Díjak

A rendkívül sikeres első évad után, a Lost nyerte az Emmy Award díját dráma kategóriában. 2006 januárjában, elnyerte a Legjobb dráma kitüntetést a Golden Globe díjátadón. 2005-ben, a Writers Guild of America Award a zseniális forgatókönyv miatt adott át díjat, a szintén ezévi Producers Guild Award a legjobb produkció névvel illette meg, míg a Screen Actors Guild Award a legjobb stáb címmel díjazta.
süti beállítások módosítása